2014. szeptember 6., szombat

Tökéletes tengerpart, jó áron? Megtaláltuk! Pattaya 144 640 forintért.



Gondoltam nézek valami jó kis tengerpartot Európában, ami a maximalisták igényeit is kielégítheti. Egy igazi nyaralóhelyet, ami a legfontosabb dolgokat tudja: jó ételek, csinos lányok, garantáltan jó idő. Sajnos ez nem is olyan egyszerű, mint amilyennek gondolnánk, hiszen ki szeretné elrontani a nyaralását azzal, hogy várja az eső végét vagy azt számolgatja, hogy milyen drága a nyugágy/koktél/szállás. Van megoldás a gondoltalan nyaralásra.

Pattaya. Elég csak a szokványos sztereotípiákat előszedni: Szép lányok? Pipa. Csodálatos ételek? Pipa. Szuper idő? Pipa. Kellemes árak? Pipa. Messze van? Ó, igen. ez egy probléma. Erre nyújt megoldást a Turkish Airlines, amely kíváló utazási idővel (14 óra oda, 13 vissza, egy átszállással - azért ez nem olyan veszélyes. Sopron-Záhony rossz csatlakozással szerintem simán hozza ezt az időt) és nagyon jó áron visz el Thaiföld egyik legszebb tengerpartjára. Nem is tudom mit dícsérjek előbb, a légitársaságot vagy a tengerpartot...kezdjük az előzővel. Minőségi francia borok, kb. 8-10 féle menü, kényelmes lábhely jellemzi a légitársaságot, melyet az elmúlt időszakban több alkalommal európa legjobb légitársaságának választottak. A tengerpartról pedig mindenki nézzen nyugodtan képeket, nem fog csalódni.

144 640 forint pedig igazán jól hangzik mindezért. Én szeptember 15 és 27 között néztem, de ebben az időszakban több hasonló hosszúságú utazásra is nagyjából ugyanez az ár jön ki. Erre már csak két költséget kell rászámolni.
Bangkok repterére visz a légitársaság, ahonnan egy óra buszozással lehet lejutni Pattayára, ami óránként közlekedik a reptérről. El sem lehet rontani. Az ára 800 forint körül van. A szállás a helyi normáknak megfelelően alakul, éjszakánként 10 ezer forintért kaphatunk jó minőségűt, nomeg mindent, amit egy négy csillagos szálloda nyújtani tud. Akár ezt is.20 ezer forintos éjszakánkénti árért luxus ellátást várhatunk el. Az árak természetesen két főre vontakoznak.

Jó utat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése