2014. szeptember 9., kedd

Nászutat szervezel? Vagy csak szeretnél felvágni a kollegák előtt? Itt a lehetőség! Fekete-Afrika egyik gyöngyszeme, Entebbe. Most 181 854 forintért! Október 23. - November 1.



Rendben, nem ez a legpénztárcabarátabb bejegyzésünk, viszont most tényleg megmutatjuk, hogy kicsi a világ és ügyes szervezéssel bizony bárhova eljuthatunk, ha a pénztárcánk megengedi.

Kezdjük hát az elején... Entebbe? Az micsoda? Uganda büszkesége. Uganda? Bizony, Afrika közepén van egy hazánknál 2,5-szer nagyobb 35 milliós ország, melyet még nem fedezett fel a turizmus. Ennek pici kis (kb 70 ezer fős) városkája Entebbe, mely méltán híres nagyszerű vízpartjáról és fantasztikus vendégszeretetéről. Minden, amit Afrikáról tudni szerettél volna, az itt van. A Viktória-tó szépsége mindenkit elvarázsol és ha kiváncsi vagy egy pörgős metropoliszra, akkor jó hír, hogy a főváros Kampala nincs messze és az ország legrégebbi autópályáján könnyedén elérhető.

Nem kell számolgatni hát, hogy hány hosszú nadrágot tegyetek be, csak arra figyeljetek, hogy a naptej ne maradjon otthon, ugyanis az év majd minden napján 30 fok fölé emelkedik a hőmérő higanyszála és esténként sem csökken 20 fok alá.

Az egzotikus élményhez a légi fuvart a Turkish Airlinesnál lehet foglalni, míg szállodák tekintetében a booking.com fog olyat mutatni éjszakánként 76 amerikai dollárért, amitől leesik az állad. Látnivalók? Nos, azokban sincs hiány. Múzeumok helyett azonban irány a természet, mert egyedülálló programok várnak.

Van még kérdés? Irány Afrika!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése