2014. szeptember 5., péntek

Lenne kedved Rómába utazni 6199ft-ért?





Rómát látni és meghalni!- tartja a mondás. Nincs is szükség kedvcsinálóra, hiszen mindenki tudja, hogy mennyi csoda várja itt : Colosseum, Vatikánl, Pantheon, Spanyol lépcső, Tevi-kút, Szt. Péter Bazilika, Angyaltemplom... és még sorolhatnám. Az utánozhatatlanul finom eredeti olasz pizzáról és pastaról nem is beszélve.

A Ryanair akciót hirdetett, amely nem csak Rómára vonatkozik, számtalan más úti cél is szerepel benne. Mindenki eldöntheti, hogy mennyi időt szeretne/tud eltölteni a kiválasztott helyen, az ár ettől függően változhat. Ha rugalmasak vagyunk akár  12454 ft-ból is kihozhatjuk oda-vissza. Az általam választott példa dátum: 2014.11.07- 2014.11.11.

A szállás nem túl olcsó, a szobák általában nagyon kicsit, de itt is találhatunk megfelelőt, akár hostelt, magán szállást, vagy hotelt keresünk. A személyes kedvencem a Hotel Ginevra, ami 56448 ft 4 északára, két fővel számolva. Véleményem szerint (tapasztaltam) a központi vasútállomás, a Termini közelében a legjobb megszállni. Ide érkeznek a buszok/vonatok a repülőtérről, sok látnivaló gyalog is közel van, a többit pedig a szintén közeli metróval könnyű elérni, nem utolsó sorban pedig itt még találunk mérsékelt árú szállásokat.

A repülőtérről, jelen esetben a Ciampinoról legegyszerűbben a Terravision busztársaság járataival juthat
unk be a városba. 20 perces út, ha előre megvesszük a jegyet az interneten 4, oda.vissza 8 euro. Ugyanez a helyszínen 6 ill. 11 eur.

Tehát egy 4 éjszakás római vakáció november 7 -től november 11-ig 43280 ft/fő.

Siess nagyon fogynak a jegyek!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése