2014. szeptember 6., szombat

San Francisco, a legtrendibb város! Most szuper áron, mindössze 167 155 forintért elérhető! Október 23 - November 2



Ha Friscóba mész, ne felejts el virágot tűzni a hajadba, mondja Scott McKenzie méltán híres hippi himnusza. Bár a világ legtöbb helyén inkább megmosolyognák az embert, ez Kalifornia gyöngyszemére egyeltalán nem igaz. A világ meleg-transznemű-biszexualis közösség fővárosa méltán lehet büszke toleranciájára. Itt kényelmesen megfér egymás mellett minden rassz és gondolat, nem véletlen, hogy Szilikon-völgy megtelt a világ legnagyobb cégeivel.

Itt a lehetőség mindenkinek, hogy jó áron eljuthasson és megcsodálhassa a hatalmas Golden Gate hidat, a nyüzsgő Union Squarret, tehessen egy sétát a hippi negyedben, bejárhassan Al Capone celláját az Alcatraz börtönben, kilóghasson a híres villamosról vagy akár egy bringát bérelve bejárhassa a várost (csak jó kondiban lévőknek ajánlott). Sportbarátoknak kihagyhatatlan a Golden State Warriors (NBA), San Francisco 49ers (NFL) és a San Francisco Dodgers (MLB) meccseinek egyike.

Általában az árak iskolai szünetek környékén nagyon magasak, de ezzel szembe ment a Delta Airlines csapata, akik most csak 167 155 forintot kérnek egy retúr jegyért (az árak termeszetesen a foglaltság és az amerikai dollár árfolyamának függvényében változhatnak).

San Francisco nem olcsó város, de ügyesen választva a szállodát igazán korrekt árakat találhatunk. A választott időpontra az airbnbt választva hangulatos kis házaik szobáiban tölthetjük el ezt a 10 éjszakát. Egy jó példa: Katt

Aki siet, nem marad le a fantasztikus árakról. Jó utat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése